some text

some text


some text

some text

НОВИНА

Добре дошли в eBulgaria.bg

09.09.2019
 Добре дошли в eBulgaria.bg

Автор: ebulgaria.bg

some text

some text

обре дошли в най-новия новинарски сайт на България – www.eBulgaria.bg.  Ние сме млади и амбициозни хора, на които им омръзна да бъдат заливани от фалшиви новини, кликбейт заглавия и какви ли не статии, чиято единствена цел е да се влезе в сайта.

Нашата идея е да ви предоставяме новините такива, каквито са! В сайта ни има различни категории, като всеки може да открие себе си в някоя от тях. Забелязахме, че голяма част от градовете в България са подминати от дневния ред на новините, затова създадохме специална категория  – „Области“, в която ежедневно ще споделяме новини от всяко кътче на красивата ни родина.

Смятаме, че бъдещето на България е в ръцете на младите хора и разчитаме изключително много на тяхното внимание. Поради тази причина направихме дизайна на сайта да изглежда страхотно на мобилно устройство. Независимо дали сте в метрото, на работа или на кафе – ще можете да се информирате за новините в реално време.

Надяваме се с течение на времето да спечелим вашето доверие и да покажем, че истината не може да бъде скрита. Ще се радваме да Ви бъдем полезни!

Това е eBulgaria.bg  – Пулсът на България!

С Уважение,

Екипът на eBulgaria.bg

 


Сходни новини

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *