some text

some text

НОВИНА

Почина жената от Рибен, която бе зверски пребита от приятеля си

03-06-2020
 Почина жената от Рибен, която бе зверски пребита от приятеля си

pixabay

Автор: ebulgaria.bg

41-годишна жена, която беше пребита от приятеля си, почина в Плевенско, съобщи bTV. Това е 9-та жертва на домашно насилие от началото на извънредното положение досега.На 25-ти май жената е приета в болница в Плевен. По данни на МВР скандалът между двамата е породен от ревност и започва след купон в село Рибен.

some text

some text

На следващия ден майката на извършителя подава сигнал в полицията, че синът ѝ е пребил приятелката си. Жената е намерена в безсъзнание. Откарана е в болница в кома с изключително тежки травми. Цялата е била синя и обезобразена. Приятелят ѝ e задържан за 24 часа. Образувано е досъдебно производство за нанасянае на тежка телесна повреда.

Пробите показват, че е употребил алкохол и наркотици. Той е криминално проявен и „много добре познат на полицията“ , казаха от РУ-Плевен.

Предстои да разберем какво ще установи досъдебното производство образувано по случая. Ще бъде ли осъден един наркозависим, който системно е пребивал приятелката си или ще си остане „много добре познат на полицията“?

some text
Сходни новини

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Пулсът на България, Актуални новини, новини от последните часове.