some text

some text

НОВИНА

Слави Трифонов: Как мога аз да разруша подобно бетонирано, диктаторско управление?

18-06-2020
 Слави Трифонов: Как мога аз да разруша подобно бетонирано, диктаторско управление?

кадър, 7/8 TV

Автор: ebulgaria.bg

Слави Трифонов коментира вчерашната пресконференция, която премиерът Бойко Борисов даде.

Вчера, по повод на снимки, изтекли в интернет,
министър-председателят Бойко Борисов даде нещо като пресконференция, брифинг, споделяне, оплакване, тъжна констатация, разстроен вопъл и гузно оправдание.
Tа, на тази така наречена “пресконференция“ министър-председателят ме посочи като враг, който иска да разруши неговото управление. Виж ти, това го казва човекът, на чието подчинение са МВР, ДАНС, армията, службите и почти всички медии. Че как мога аз и по какъв начин да разруша подобно бетонирано, диктаторско управление?
А всъщност истината каква е? Скандал след скандал, корупция, България на 111-o място по свобода на словото, използване на Ковид-19, за да се плашат хората и да се заздравяват позициите на властта, скандални записи, в които председателят на Парламента е обруган, скандални снимки, на „които Баце спинка“, а до главата му пистолет и пари във шкафчето…
Е, какво общо имаме ние с всичко това? Ние с вас сме зрители и за съжаление – потърпевши.
Ние, като граждани, трябва да живеем в свободна, правова, уредена, законна европейска държава, каквато България под това управление видимо не е!
Така, че кой е виновен за това състояние и кой трябва да си ходи? Мисля, че отговорът е ясен на всички, написа Трифонов на своята фейсбук страница.Сходни новини

Пулсът на България, Актуални новини, новини от последните часове.