НОВИНА

Живот в два свята с Михаела Дуйгу

29-06-2020
 Живот в два свята с Михаела Дуйгу

Автор: ebulgaria.bg

Преди да излезе първата книга на Михаела Дуйгу Живот след смърттаразговаряме с нея за психоатаки, автоимунни заболявания, душите на мъртвите и други.

 • Знаем, че сте един от най-добрите ясновидци в България. Обучавана сте в Русия, Азия и Америка. От кога се занимавате с ясновидство и какви случаи идват при Вас?

Дарбата ми е по рождение. Гледам от малка и при мен идват най-различни случаи – за издирване на изгубени вещи и хора, при кражби, за изчезнали хора и за много други неща.

 • Какви болни иват при вас?

Докарват хора в тежко психично състояние, в депресия, и хора, върху които има черни магии.

 • Каква методология използвате за премахване на психоатаки и негативни енергии?

Използвам не само словото, но и прилагам подсъзнателна програма за положително развитие и спокойствие. Когато нашето психо-емоционално съзнание е разклатено, отстранявам първопричината за изпадане в това състояние. Балансирам организма с възстановителна енергия и физическите симптоми изчезват.

До днес тази методология се използва в Близкия Изток и окултният свят.

Правя комбинации от специални текстове на арабски и силна психологическа концентрация, въображение и емоция. Известно е, че 90% от болестите са чисто психологически или психо-соматични, т.е. зад физическите симптоми в дълбочина стои някакво разбалансиране в нашето психо-емоционално състояние.

Когато отстраня първопричината, т.е.психо-емоционалното разбалансиране, физическите симптоми изчезват. Взаимовръзката между психика и тяло е добре известна в миналото : Здрав дух, в здраво тяло!

Съвременната наука днес ни дава подробности как по-голяма част от ДНК информацията, направляваща биохимичните процеси в организма, действа по информация и нейните форми на психо-емоционално съзнание.

С моите методи на работа помагам при неоснователна непоносимост, раздразнения, безпокойство, страх, фобии, умора и слабост. Идват хора и разказват за непоносимост или апатия към определен обект или поява на силен психологически дискомфорт вкъщи, а извън дома няма проблем. Други идват с оплаквания от чести неудачи, злополуки, системни проблеми, които ги следват навсякъде.

След процедурите ми хората се успокояват и не след дълго разказват, че са се избавили от проклятията и привличат повече успехи.

През последните 15 години изследвах много хора с негативна енергия. Пораженията на астрално и физическо ниво бяха различни при всеки отделен случай.

 • Знаем, че безупречно разговаряте с душите на мъртвите?

Да, така е, но само в ден петък и са ми необходими снимка и да са минали 40 дни от смъртта на починалия

 • Какво е въздействието на черните магии?

Идват много отчаяни хора при мен. На някои от тях животът им се е обезсмислил трайно, или са изпаднали в депресия, или с панически разстройства. При други, семействата са разделени с магии. При трети, черният негатив е причинил болести.

С много упорити процедури симптомите им напълно изчезват – нямат страх, натрапчиви мисли, обърканост, страдание, страх от смъртта. Всичко отшумява.

Такива реакции са неразделна част от всяко изчистване на подсъзнанието от тежки форми на негативизъм. При хора, изпаднали в подобни състояния, всичко се свива – кръвоносна система, мускули, черва, стомах. Всичко това води до аномалии с различни поражения и диагнози.

 • Методите Ви повлияват ли на автоимунните заболявания?

Разбира се, да. Подсъзнанието контролира имунитета. Когато психологическото състояние на човека е влошено, се отключва автоимунно заболяване. Лошото психологическо състояние или СЛАБИЯ ДУХ според подсъзнателните програми, води до СЛАБА КРЪВ и така се отключва АНЕМИЯТА.

СПЕЦИАЛИСТ ПО:

 • МАГИСТЪР-ПСИХОЛОГ, ПАРАПСИХОЛОГ
 • НАРОДНА МЕДИЦИНА
 • ЕНЕРГОТЕРАПИЯ
 • СОЦИАЛНА ПЕДАГОГИКА
 • КИТАЙСКА НАРОДНА МЕДИЦИНА
 • АСТРО-НУМЕРОЛОГИЯ
 • ЕЗОТЕРИКА, ОКУЛТИЗЪМ
 • ДИСТАНЦИОННО ВИЖДАНЕ- МИНАЛО, БЪДЕЩЕ И ПРЕРАЖДАНИЯ
 • РАБОТА С ЛИНЕАЛИ, МАХАЛА, БАГЕТИ

 

ТЕЛ. ЗА ВРЪЗКА: 0878 395 333 – МИХАЕЛА ДУЙГУ

ОЧАКВАЙТЕ!!!

Предстои да излезе първата книга – Живот след смъртта” – М. Дуйгу


Сходни новини

Пулсът на България, Актуални новини, новини от последните часове.