some text

some text

НОВИНА

Обувен център Brillo вече е в Плевен!

23.07.2020
 Обувен център Brillo вече е в Плевен!

Автор: ebulgaria.bg

some text

some text

Brillo е  яркост, индивидуалност и иноваторство. Нашият дизайн, качество и стил са това, което ни правят различни и  успешни. Ние вярваме, че когато даваш най-доброто, получаваш най-доброто. Повече от 20 години предлагаме на клиентите си качествени кожени обувки и аксесоари на най-добрите европейски брандове.

some text

some text

Нашата основна цел са доволните клиенти и се стараем непрекъснато да допълваме и обновяваме асортимента си, за да откликнем на желанията и предпочитанията на нашите посетители. При нас ще откриете повече от 500 модела кожени обувки, способни да отговорят на всеки вкус и нужда, кожени чанти с уникален дизайн и огромно разнообразие от стелки и препарати за вашите обувки. Нашият приоритет е предлагането на удобни обувки с красив и модерен дизайн , високо качество, съчетано с персонално отношение към всеки посетител в магазините ни.

Всеки доволен клиент, пазарувал в Brillo, ни амбицира да бъдем все по-близо до вас, а чрез наскоро стартиралия онлайн магазин на компанията, ние сме на един клик разстояние – https://brillo.bg/

Подкрепяме хората, които ни подкрепят и вярваме в тези, които вярват в нас и нашите продукти.

some text




Сходни новини