some text

some text

НОВИНА

Трифонов: Борисов и Гешев ще отидат ли утре в Европейския парламент или пак ще изпратят някакви „калинки“?

09-09-2020
 Трифонов: Борисов и Гешев ще отидат ли утре в Европейския парламент или пак ще изпратят някакви „калинки“?

Автор: ebulgaria.bg

Председателят на ПП „Има такъв народ“ Слави Трифонов за пореден път коментира актуалната политическа обстановка в държавата. Ето какво написа телевизионният водещ в своята фейсбук страница:

some text

some text

„Бойко Борисов и Иван Гешев са поканени утре в Европейския парламент на нов дебат за върховенството на закона в България. Те бяха призовани и преди 12 дни, обаче не отидоха. А после от прокуратурата излъгаха, че те били организирали срещата. А от ГЕРБ пък излъгаха, че българското правителство било получило подкрепа. И сега, уважаеми сънародници, става много интересно.

Борисов и Гешев ще отидат ли утре или пак ще изпратят някакви „калинки“?
Защото в крайна сметка България е пълноправен член на Европейския съюз и има правила, европейски разпоредби и договори, и България не може да бъде ограден двор, собственост на Борисов и Гешев.
И ако тук Борисов и Гешев правят каквото си искат, дали могат да правят каквото си искат на ниво Европейски съюз?

Ех, колко интересни въпроси, които ще получат своите отговори още утре. И тук искам да направя един извод: добре че влязохме в Европейския съюз, че да има още една инстанция, на която да се надяваме да подпомогне законността и справедливостта в нашата Родина. А дали е само надежда – ще разберем много скоро…“

some text
Сходни новини

Пулсът на България, Актуални новини, новини от последните часове.