some text

some text

НОВИНА

Руски звезди се крият от войната с Украйна в България

03.05.2022
 Руски звезди се крият от войната с Украйна в България

Автор: ebulgaria.bg

Популярната руска актриса и телевизионна водеща от Първи канал на руската държавна телевизия Лариса Гузеева е избягала от страната и се е установила в имота си на брега на Черно море в България, съобщиха руските медии, след като руснаци разпознали актрисата при нейна разходка в Несебър. Гузеева е заслужил артист на Руската федерация, а през последните години си е спечелила прозвището „сватовницата на Русия“ заради програмата „Дай да се оженим“, която води в Първи канал на Останкино.

Вестта за това, че във време, когато Русия провежда военна операция, Гузеева се е скрила в България предизвика раздразнение в руската публика, която реагира чувствително на информациите, че звезди на културата, шоубизнеса съвременния руски хайлайф напускат страната след нахлуването в Украйна. Московските медии и социалните мрежи вече заклеймиха като дезертьори Алла Пугачова и Максим Галкин, Ксения Собчак и Константин Богомолкин, Рената Литвинова и Земфира, Валерий Леонтиев и дузина други знаменитости, въпреки, че се оказа, Собчак и Богомолкин са изкарали отпуска си в Турция и вече са обратно в Русия.

Докато повечето нарочени за предатели или опровергаваха обвиненията или ги подминаваха, Гузеева реагира в социалните мрежи с вулкан от ругатни. „Писали, „недожурналюгите“ такава *** и какво? По-богати ли станаха? Или може би по-щастливи? Лично аз на тия педе… им изпращам лъчи с проклятия. Дръжте, задавете се! А на моите скъпи последователи – щастие и добро!“ – написа актрисата, цитирана от РИА Новости. Лариса Гузеева добави също така, че наистина е в чужбина, но за да се лекува от прекаран през септември м. г. коронавирус. „Много работих, прекарах страшен ковид, последствията се опитвам да загладя в България.“ – допълни телевизионната сватовница, която има 2.1 милиона последователи в Инстаграм.

На 1 май звездата пусна видео с не по-малко популярната в СССР и Русия народна артистка на РФ и своя съименичка Лариса Удовиченко, която има над 120 кино роли. В петък Удовиченко навърши 67 и отпразнува личния си празник в компанията на своята колежка Гузеева и семейството си в крайбрежен ресторант. „Днес Лариса, моето момиченце, има рожден ден, ние сме в България, ето такава прекрасна маса, само един проблем има – забравихме да поискаме разрешение от средствата за масова информация, може ли да отидем, някак си без да питаме тръгнахме.“ – сакрастично коментира Гузеева.

Руските медии напомнят, че водещата на „Дай да се оженим“ има апартамент за 220 хиляди евро в Равда в затворен комплекс с басейни, тенис кортове, кафене и фитнец център, в който съседка и е и Лариса Удовиченко. В същия комплекс собственици на жилища са телевизионната водеща от НТВ Лера Кудрявцева и певицата Надежда Бабкина, която има цели четири апартамента и в тях идват на почивка внуците и.


Сходни новини

Пулсът на България, Актуални новини, новини от последните часове.