some text

some text

НОВИНА

Панев, ДБ: Ако всеки залегне в окопите си и хвърля помия срещу останалите, и 48 НС няма да излъчи кабинет

28.07.2022
 Панев, ДБ: Ако всеки залегне в окопите си и хвърля помия срещу останалите, и 48 НС няма да излъчи кабинет

Автор: ebulgaria.bg

„Опитахме се да играем ролята на мост между политическите сили в това Народно събрание, очевидно не беше толкова успешно. Причината е, че ако всеки залегне в окопите си и хвърля помия срещу останалите, не само 47-ото Народно събрание няма да излъчи кабинет, но и 48-ото. Имам нужда от нормализация на политическия живот – да бъде по-скучен“, заяви депутатът от „Демократична България“ Владислав Панев.
Той оцени положително работата на парламентарната група в рамките на настоящия парламент.

„Нашите министри свършиха доста работа, но в крайна сметка правителството приключи за няколко месеца, заради което не мога да дам по-висока оценка от тази“, категоричен бе той.

Като послания, които ДБ иска да изпрати на своите избиратели преди предстоящите предсрочни парламентарни избори, Панев посочи „разум и по-малко радикализъм“.

„Кризите връхлитат България една след друга. Те са основно международни и не бива да си създаваме и наши родни“, категоричен бе той.

Панев коментира и предложението на съпредседателя на „Демократична България“ Христо Иванов за съвместно явяване на изборите с „Продължаваме Промяната“. От думите му стана ясно, че подобни разговори все още не са водени, тъй като „трябва да се пресметне дали това би било добро за България“.

„Не сме мислили сериозно по темата движението на Арман Бабикян и Николай Хаджигенов да се включват в коалиция с нас. Благодаря им за предложението, тепърва ще го дискутираме“, обобщи Панев пред Bulgaria ON AIR.


Сходни новини

Пулсът на България, Актуални новини, новини от последните часове.